OK Lliga

Més conflictes televisius

Hoquei sobre patins. La RFEP va prohibir a RTV El Vendrell emetre el Moritz-Alcobendas i a Penedès TV el Vilafranca-Alcoi. El nou acord amb La Xarxa TV pels partits del dissabte, a prop

La federació espanyola de patinatge (RFEP) no va permetre a RTV El Vendrell retransmetre el partit de dimarts passat corresponent a la vuitena jornada de l'Ok Lliga entre el Moritz Vendrell i l'Alcobendas. Feia sis anys que la televisió vendrellenca oferia els partits de lliga de l'equip local. El mateix dia, Barça TV va donar en directe el duel entre el conjunt blaugrana i el Manlleu. Segons fons federatives, RTV El Vendrell té un expedient obert per haver ofert en directe en analògic el partit de la sisena jornada entre el Moritz Vendrell i el Recam Làser Caldes sense haver tramitat el permís, que es demana jornada a jornada. També en la jornada 6, la federació va negar l'emissió del Vilafranca-Alcoi a través de Penedès TV sense que hi hagués cap expedient pel mig. En el resum del partit de RTV El Vendrell, la cadena va explicar que la federació els havia denegat el permís “la nit abans sense cap motiu”.

En tot cas, l'acord trencat entre La Xarxa TV i la federació sembla estar en vies de reconstituir-se per tornar a donar un partit per jornada. El motiu de discòrdia va ser que Barça TV va emetre un partit amb el permís federatiu mentre l'acord era vigent i La Xarxa TV va considerar que en tenia els drets en exclusivitat. Sembla que les negociacions van pel bon camí i, per això, la federació ha evitat que altres cadenes tret de Barça TV ofereixin partits mentre no s'estableixi un acord marc en el qual La Xarxa TV i Barça TV s'entendran pel seu compte. La intenció és que La Xarxa TV triï el seu partit els dissabtes al migdia i que les altres televisions puguin oferir algun dels duels descartats, però encara no és segur.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)