OK Lliga

Hoquei sobre patins

OK Lliga

Resultat massa ampli

Hoquei sobre patins. El Noia Freixenet no va estar encertat de cara a gol i el Barça Lassa va aprofitar molt bé les seves ocasions

NOIA 0 BARÇA 4

NOIA FREIXENET:Xus Fernández, Del Amor, Esteller, Nil Roca i Aragonès –equip inicial–; Humberto, Rosa i Xaus. BARÇA LASSA:Egurrola, Gual, Pascual, Panadero i Álvarez –equip inicial–; Pau Bargalló, Barroso, Ordóñez i Edu Lamas. GOLS:0-1 (8') Álvarez. 0-2 (21') Pau Bargalló. 0-3 (31') Pascual. 0-4 (47') Barroso, de penal. ÀRBITRES:M. Díaz i I. González. FALTES:9 del Noia i 8 del Barça.

El Noia Freixenet va perdre a casa contra el Barça Lassa per un resultat massa ampli pels mèrits que va fer a la pista, en un partit ajornat de la setena jornada de l'OK Lliga. Els dos equips van jugar prou bé en la primera meitat i els blaugrana van aprofitar l'única ocasió de gol clara. El porter visitant, Aitor Egurrola, va tenir més feina que el local, Xus Fernández, i es va arribar al minut 21 quan en una jugada embolicada dins l'àrea el Barça va fer el 0-2, amb el qual es va arribar al descans. En la segona meitat, els de Sant Sadurní van sortir a totes i van posar a prova un cop i un altre Egurrola, arribant amb facilitat davant seu. La bola, però, no va voler entrar a porteria, ni tan sols en un penal xutat per Rosa. En la jugada següent, el Barça va fer el 0-3, després es va defensar amb un quadre tancat i va sentenciar de penal.