OK Lliga

hoquei patins

ok lliga

Aitor Egurrola bat el rècord d'imbatibilitat: 200 minuts

Hoquei sobre patins. El porter del Barça ha tancat a zero quatre partits seguits de l'OK Lliga i supera el registre de Gerard Camps amb el Vilafranca

És el jugador de la secció que ha guanyat més títols (60), davant del mític Beto Borregán (58), i el que llueix el rècord de longevitat, amb dinou temporades en el primer equip després d'haver-hi debutat amb divuit anys el 1998 contra el Liceo a Riazor. També pot presumir d'haver guanyat més cops la lliga (16) i està empatat amb Sergi Centell amb deu copes d'Europa conquerides. El porter del Barça Lassa Aitor Egurrola va afegir dimarts a la nit a la pista del Noia (0-4) en la setena jornada de l'OK Lliga un altre rècord a la seva vitrina de col·leccionista: va establir un nou registre global de 200 minuts sense haver rebut cap gol en l'OK Lliga, tot i que l'ha escenificat en jornades alternes perquè comparteix protagonisme amb Sergi Fernández.

El Pop ha jugat quatre dels vuit partits de l'OK Lliga i no ha encaixat cap gol. Encara pot ampliar, per tant, el seu registre. Els 200 minuts superen els 179 minuts i 58 segons que va acumular en la temporada 2013/2014 el porter del Vilafranca Capital del Vic Gerard Camps, que ara milita al Vic. Entre les jornades 24 i 28, Camps va superar la marca que havia establert abans en l'arrencada del curs 2011/2012 el porter del Vic Carles Grau –ara al Porto–. El lloretenc va estar 170 minuts i 24 segons sense haver d'anar a buscar la bola a la xarxa, fins que el jugador del Moritz Vendrell Eloi Albesa –actualment al Noia Freixenet– el va superar marcant una falta directa al Club d'Esports. Aquell partit, frenètic i espectacular, va acabar en taules (4-4).

Egurrola ha estat el titular en el Barça-Lleida (7-0) de la segona jornada, va jugar el seu segon partit en l'Igualada-Barça (0-4) de la cinquena jornada i va arribar als 150 minuts imbatut en el duel Barça-Manlleu (4-0) de la vuitena jornada. El Noia-Barça (0-4) corresponia a la setena jornada.

EL PROTAGONISTA

La defensa és un dels nostres punts forts i ho estem demostrant. Sumada a la qualitat que tenim al davant, fa els partits més fàcils

Vuit gols rebuts en vuit partits

Els quatre partits restants de l'OK Lliga els ha jugat l'ara lesionat amb molèsties a la cuixa esquerra Sergi Fernández, el seu homòleg a la porteria. Fernández ha rebut els 8 gols que ha encaixat l'equip, però s'ha mostrat també a un gran nivell, encert que subratlla la gran qualitat que té sota els pals i també la capacitat de sacrifici defensiu que acredita la plantilla. El Barça, amb tota la seva rotació completa, ha controlat els partits i aquí ha començat a exercir el seu domini. El conjunt de Ricard Muñoz ha guanyat els vuit partits sense gaires patiments tret del de la primera jornada a la pista del Moritz Vendrell (2-3) –gran actuació de Fernández–, i va llançat cap al títol amb 6 punts de marge sobre el Liceo i 7 respecte del Reus.