OK Lliga

Hoquei sobre patins

Ok Lliga

Els sis primers de la taula juguen a casa

Hoquei sobre patins. Destaquen el Reus-Girona i el Vic-Vilafranca, que serà el del retorn de la televisió en obert a La Xarxa

Els sis primers classificats de l'OK Lliga juguen a casa en aquesta desena jornada. Els enfrontaments més destacats són entre el Reus i el Girona i el Vic i el Vilafranca, en què els capdavanters s'enfronten amb rivals de la meitat superior de la classificació. La resta de conjunts de la zona alta tenen rivals de la part mitjana-baixa de la taula. El partit entre els osonencs i els penedesencs ha estat l'escollit pel retorn de l'OK Lliga a la televisió en obert i serà ofert en directe per La Xarxa. Entre les televisions que el retransmetran hi ha El Punt Avui TV. En aquest partit el conjunt vilafranquí tindrà la baixa de Rubén Fernández, que va rebre un cop de bola al pòmul en l'últim partit i el van haver d'operar. El jugador es recupera bé, però haurà d'estar un mes de baixa. El líder invicte de la lliga, el Barça, jugarà a casa contra el Lloret amb ganes de seguir guanyant.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)