OK Lliga

El Reus escombra de la pista el Girona

OK Lliga. No va tenir pietat del seu rival i va acabar superant-lo amb contundència

REUS 12 GIRONA 5

REUS LA FIRA:Henriques, Casanovas, Platero, Torra, Rodríguez –inicial–, Marín, Salvat, Ollé, Torné i Toda.CITYLIFT GIRONA:Llaverola, Carles, Pelicano, Gómez, Bolcato –inicial–, Garcia i Canet.GOLS:1-0 (1') Torra. 2-0 (2') Rodríguez. 3-0 (3') Casanovas. 4-0 (9') Torra. 5-0 (15') Torra. 6-0 (17') Marín. 6-1 (17') Garcia. 7-1 (23') Marín. 8-1 (28') Salvat. 8-2 (31') Pelicano. 9-2 (32') Rodríguez. 9-3 (32') Pelicano. 10-3 (33') Salvat. 11-3 (34') Platero. 11-4 (43') Pelicano. 11-5 (47') Pelicano. 12-5 (47') Marín.ÀRBITRES:I. López i M.T. Martínez. Blava a Bolcato.FALTES:9 del Reus i 9 del Girona.COMENTARI:El Reus Deportiu La Fira va destrossar literalment el Citylift Girona amb ni més ni menys que una dotzena de gols. Els roig-i-negres, que van esvaint dubtes i consolidant la seva imatge, ja acumulen cinc victòries consecutives en l'OK Lliga. Van destacar tot el bloc de jugadors que van saltar a pista, tot i que van estar especialment encertats Marc Torra i Raül Marín, amb tres gols cadascun. Tot i això, el màxim golejador de l'enfrontament no va ser cap d'ells, ja que Pelicano va ser del millor que li va succeir al conjunt gironí, i aquest va ser l'únic capítol en què els visitants es van imposar. La historia del matx va ser prou senzilla, amb tres gols locals en els primers tres minuts de partit i un total de set al descans (7-1). Els locals no van aixecar gaire el peu de l'accelerador en la represa, tot i que el Girona es va espavilar una mica en l'apartat ofensiu, però no gaire en el seu bagatge defensiu. Cinc dianes més dels reusencs van acabar donant forma a una de les majors golejades de la present edició.