Lliga Europea

El Barça no falla

Lliga europea. Va sentenciar en el tram inicial del segon temps i suma el segon triomf

MERINHAC 2 BARÇA 6

MERINHAC:Chibois, Herman, Sylvain Lesca, G. Lesca i Le Berre –equip inicial–; O. Lesca, Broustaud i Moreau.BARÇA LASSA:Egurrola, Pascual, Barroso, Panadero i Álvarez –equip inicial–; Pau Bargalló, Gual i Edu Lamas.GOLS:0-1 (9') Barroso. 1-1 (12') Sylvain Lesca. 1-2 (22') Bargalló. 2-2 (24') Sylvain Lesca. 2-3 (24') Álvarez. 2-4 (25') Gual. 2-5 (30') Bargalló. 2-6 (44') Bargalló.ÀRBITRES:Dornbierer i Schneider (Suïssa). Blava a Gual i a Pascual.

o.

El Barça Lassa va saber contenir l'embranzida del Merinhac en el primer temps i va rematar la feina amb autoritat en el segon, fet que li va permetre obtenir el segon triomf en dos partits de la lliga europea. El rival venia d'empatar a la pista del Porto, però el Barça va ser superior. Barroso va avançar els blaugrana, però els francesos van reaccionar amb una acció de Sylvain Lesca, que va desviar un xut exterior (1-1). Els locals s'haurien pogut avançar en una directa arran d'una blava a Gual. Herman, però, la va llançar a fora. En canvi, el Barça va marcar l'1-2 amb un tret de cullera de Bargalló. L'equip occità va perseverar i va empatar de nou amb un tret exterior de Sylvain Lesca (2-2). Tot just servir de centre, però, Álvarez va fer el tercer (2-3). En la segona part, els blaugrana van marcar diferències amb dos gols ràpids –Gual, quan només s'havien jugat 26 segons, i Bargalló– i el somni del Merinhac es va esvair. Bargalló va fer el tercer i també va fallar una directa (34'), i Egurrola va salvar una directa (40').

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)