el9cers

El Caldes i l'Igualada accedeixen als vuitens

Copa de la CERS. El Vendrell, derrotat pel Viareggio (2-5), i el Noia, eliminats

El Recam Làser Caldes i l'Igualada Grup Calaf van accedir als vuitens de la CERS, tal com es preveia, i el Noia Freixenet i el Moritz Vendrell, dos campions de la competició, van quedar-ne a fora.

El Recam Làser Caldes va ser molt superior al Coutras (6-1), el qual ja havia derrotat en l'anada (0-1), i va accedir als vuitens en la seva primera participació. Els gols els van fer Rovira (2), Roger Acsensi, Àlex Acsensi, Urbano i Pastor, en el primer partit de la història europea del club a la Torre Roja. El rival del Caldes serà el Wimmis suís. L'Igualada Calaf Grup, que duia un 7-1 de l'anada, va derrotar el Biasca suís per 2-7 amb els gols de Francesc Bargalló (3), Emanuel Garcia (3) i Met Molas. L'equip de Ferran López jugarà els vuitens contra el Remscheid alemany. Pel que fa a les derrotes, el Moritz va perdre a casa contra el Viareggio (2-5) i duia un empat de l'anada (3-3). Els gols dels de Jordi Garcia els van fer Jordi Ferrer i Roger Rocasalbas. Per part visitant, va lluir l'exvendrellenc Xavi Costa, amb tres gols. També va marcar el reusenc Xavi Rubio. El Noia havia de remuntar un 1-2 a Follonica i va perdre per 6-4.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)