OK Lliga

El Vilafranca inquieta el Barça, però acaba perdent

Hoquei sobre patins. Els blaugrana van sumar l'onzè triomf seguit contra un equip que els va plantar cara en tot moment i va anivellar un 2-4

VILAFRANCA 5 BARÇA 7

CAFÈS NOVELL VILAFRANCA:Arellano, Palau, Galán, Àngel Rodríguez i Joan Vázquez –equip inicial–; Marc Vázquez i Lluís Ferrer.BARÇA LASSA:Sergi Fernández, Panadero, Pascual, Àlvarez i Pau Bargalló –equip inicial–; Gual, Ordóñez, Barroso i Edu Lamas.GOLS:1-0 (1') Joan Vázquez. 1-1 (7') Pascual. 1-2 (14') Barroso, de penal. 2-2 (15') Àngel Rodríguez. 2-3 (21') Álvarez. 2-4 (26') Pascual. 3-4 (33') Joan Vázquez. 4-4 (35') Galán. 4-5 (40') Álvarez, de falta directa. 4-6 (42') Álvarez. 5-6 (44') Palau. 5-7 (46') Álvarez, de falta directa.ÀRBITRES:J. Gómez i G. Gorina. Van mostrar targeta blava a Josep Lluís DelRiu, l'entrenador del Vilafranca, Àngel Rodríguez i Edu Lamas.FALTES:15 del Vilafranca i 12 del Barça.

El Cafès Novell Vilafranca va inquietar i va plantar cara al Barça Lassa en tot moment, però va acabar perdent i no va poder evitar que el conjunt blaugrana sumés la seva onzena victòria consecutiva en onze jornades d'OK Lliga. En el Barça va reaparèixer Lucas Ordóñez, que havia estat lesionat en els darrers partits.

Els vilafranquins van arriscar i ho van provar tot contra un Barça al qual li va costar molt emportar-se els tres punts. La defensa local, força minuts en rombe, va crear problemes als blaugrana. Els visitants van saber treure molt més profit de les jugades de bola aturada i el seu golejador Pablo Álvarez va fer quatre gols, dos de falta directa. Els vilafranquins també van tenir aquestes jugades, però van desaprofitar un penal i tres faltes directes.

El Vilafranca es va avançar en el primer minut de partit, però el Barça va capgirar el resultat i va arribar al descans amb avantatge. Un gol tot just iniciar-se la segona meitat d'Álvarez (2-4) va semblar que decantava el partit, però el Vilafranca no es va rendir. En el minut 33 hauria pogut canviar la dinàmica del matx. Joan Vázquez va fer el 3-4 i tot seguit els locals van tenir dues faltes directes en menys de mig minut, però no en van marcar cap. Tot i això, poc després Jordi Galán va tornar a empatar (4-4). A partir d'aquí, però, els blaugrana es van mostrar una mica superiors i van assegurar la victòria i els punts.

El Girona rep l'assedegat Igualada

L'Igualada, cuer amb cinc punts i a tres de la zona de permanència, visita avui el Girona en un duel de contrastos, ja que els gironins mantenen les possibilitats de jugar la copa en el seu debut en l'OK Lliga. L'Igualada només ha guanyat un partit i espera que la classificació europea per als vuitens de la CERS li serveixi per pujar la moral. El Noia, que només té un punt de marge respecte de la zona de descens, tampoc no pot badar a casa contra el Voltregà, un dels equips que ha mostrat més fermesa en la primera volta, sobretot a fora (4/5). El Lloret, per la seva banda, buscarà el miracle contra el Liceo, que ha perdut a fora dos partits, a Girona i Caldes, i que també va cedir els primers punts a Riazor de la temporada en la jornada passada, contra l'Alcoi. Els alcoians reben un Moritz Vendrell prou afermat en la lliga amb quatre triomfs seguits que voldrà rescabalar-se de la dolorosa eliminació en la CERS. El Caldes, que ja ha agafat, com l'any passat, el ritme, juga a Alcobendas.