OK Lliga

El Lloret fa suar el Liceo

OK Lliga. Els lloretencs van fer una bona primera meitat, però en la segona van tenir cinc minuts de desconcert i van ser derrotats

LLORET 3 LICEO 5

LLORET VILA ESPORTIVA:Serra, Lluís Grau, Plaza, Adrià Farré i Marc Grau –equip inicial–; Ariza, Patau i Sulé.HC LICEO:Malián, Josep Lamas, Carballeira, Di Benedetto i Margalhaes –equip inicial–; Grasas, Torres, Coy i Toni Pérez.GOLS:0-1 (9') Di Benedetto. 1-1 (9') Plaza. 1-2 (17') Coy. 2-2 (19') Marc Grau. 2-3 (39') Torres. 2-4 (42') Di Benedetto. 2-5 (42') Josep Lamas, de falta directa. 3-5 (45') Marc Grau.ÀRBITRES:X. Galán i M. Soler.FALTES:15 del Lloret i 12 del Liceo.

El Lloret Vila Esportiva va fer treballar i suar el Liceo però no va poder puntuar i va caure derrotat. Tot i la diferència de potencial i en la classificació, els lloretencs van fer una bona primera meitat i van respondre a cada gol dels gallecs, i van arribar al descans amb un empat a dos gols. Marc Grau en atac i Ferran Serra a la porteria van tenir una bona actuació.

La segona meitat va tenir dues fases. En l'inici el Lloret va tenir oportunitats, les més clares, un penal en el minut 30 i una falta directa en el 37, però no es va poder posar per davant. En el minut 39 va arribar el 2-3 de Torres en una jugada embolicada, i això va crear desconcert en els locals. En els següents cinc minuts, els gallecs van anotar dos gols consecutius i es van situar amb un 2-5 que va ser definitiu per emportar-se el triomf.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)