ok lliga

El Noia no es refà

OK Lliga. Els de Sant Sadurní van tornar a perdre, aquest cop contra un Voltregà molt més encertat

NOIA 2 VOLTREGÀ 5

NOIA FREIXENET:Lluís Gil, Esteller, Del Amor, Rosa i Nil Roca –equip inicial–; Aragonès, Arnau Xaus i Arnau López.CP VOLTREGÀ:Ballart, Vargas, Armengol, Gerard Teixidó, i Alabart –equip inicial–; Dani Rodríguez i Crespo.GOLS:0-1 (11') Gerard Teixidó. 0-2 (11') gerard Teixidó. 0-3 (23') Vargas. 0-4 (39') Crespo. 0-5 (46') Alabart. 1-5 (47') Aragaonès. 2-5 (49') Esteller.ÀRBITRES:G. Sandoval i A. Veiga.FALTES:10 del Noia i 6 del Voltregà.

El Noia Freixenet segueix amb els seus mals resultats i contra el Voltregà va tornar a perdre. La sèrie dels de Sant Sadurní ja és de vuit derrotes consecutives, les sis de les últimes jornades de lliga i dues més en la copa de la CERS. El Noia va fer un joc gris, amb molt poca arribada a l'àrea visitant. Els locals, que tenien la baixa per lesió d'Albesa i per sanció de Mendes, van estar nerviosos i descentrats. Al davant, el Voltregà va saber fer el seu partit i el va encarrilar molt bé amb dos gols seguits de Gerard Teixidó, en 43 segons de diferència, quan només s'havien disputat onze minuts. Els de Sant Hipòlit van aprofitar les ocasions i en la segona part es van situar amb un 0-5. El Noia va maquillar el resultat en els últims minuts.