OK Lliga

El cuer els sorprèn

OK Lliga. El Citylift Girona va fer un partit molt fluix i no va ser capaç de superar l'Igualada Calaf Grup

GIRONA 2 IGUALADA 5

CITYLIFT GIRONA:Llaverola, Pelicano, Borja Ramon, Bolcato i Hernández –equip inicial–; Manel Garcia, Canet, David Carles i Marc Gómez.IGUALADA CALAF GRUP:Deitg, Francesc Bargalló, Pla, Emanuel Garcia i Molas –equip inicial–; Vives, Bars i Garreta.GOLS:0-1 (7') Bargalló. 1-1 (11') Bolcato. 1-2 (22') Pla. 1-3 (25') Emanuel Garcia, de falta directa. 2-3 (25') Manel Garcia. 2-4 (29') Molas. 2-5 (47') Pla.ÀRBITRES:A. López i J. Sánchez. Targeta blava a Pelicano i Bolcato.FALTES:17 del Girona i 13 de l'Igualada.

El Citylift Girona no va fer un bon partit i va perdre a casa contra el cuer de l'OK Lliga, l'Igualada Calaf Grup, que va estar molt més ben situat sobre la pista i més encertat en les ocasions que va crear. Els gironins es van trobar el marcador en contra en el minut 7 i, tot i que van empatar poc després, mai es van situar al davant. En la primera meitat el partit va estar aturat més de deu minuts per problemes amb la il·luminació. Abans del descans els igualadins es van distanciar (1-3), però els gironins van arribar al descans un gol per sota. En l'inici del segon temps van tenir un penal que no van marcar, mentre que l'Igualada ho va fer poc després, i va saber controlar el partit.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)