OK Lliga

Paraules importants

OK Lliga. El Lloret tanca la part feixuga del calendari a la pista del Vendrell i el Girona visita el Vic, que acumula vuit victòries consecutives i ja és segon

Tant el Girona Citylift com el Lloret Vila Esportiva, els dos equips gironins de l'OK Lliga, afronten partits de gran dificultat avui en la dotzena jornada. El Lloret tanca el Tourmalet a la pista del Moritz Vendrell després d'haver encaixat resultats adversos a la pista del Reus (4-1), a casa amb el Vic (0-8), al Palau Blaugrana (8-0) i a casa contra el Liceo (3-5) en un bon partit en què va tenir més possibilitats de puntuar tot i la baixa d'Àlex Grau, que va complir el segon i últim partit de sanció. Primer el van sancionar amb quatre partits –vermella en la vuitena jornada a casa contra el Vilafranca–, però el comitè d'apel·lació li'n va treure dos. El Vendrell arriba a la cita en plena ratxa i acumula cinc triomfs seguits que l'han catapultat amb Jordi Creus estel·lar en les faltes directes en els últims partits (5/5) i Edu Fernández molt inspirat dissabte a Alcoi, amb tres gols en el segon temps.

El Citylift Girona, per la seva banda, viatja a Osona per mesurar forces contra un altre conjunt que passa el millor moment del curs. El Vic de Ferran Pujalte ha encadenat vuit triomfs i, tot i que va començar la temporada amb molts dubtes, ja s'ha enfilat fins a la segona posició. Diumenge va fer saltar la banca a la pista del Reus (4-6) amb tres gols de Jordi Burgaya, el gran heroi del partit. El Girona, en canvi, va encaixar dissabte una derrota inesperada i dolorosa contra l'Igualada, que va arribar com a cuer. L'equip de Ramon Benito s'havia fet fort a casa però no va trobar la fórmula per batre Elagi Deitg i va deixar escapar tres punts molt valuosos. Els gironins han perdut els dos últims partits després d'encaixar un 12-5 a Reus en la jornada anterior. Aquests dos mals resultats no entelen el bon inici de curs. Tant el Girona com el Lloret continuen aspirant a acabar la primera volta situats entre els vuit millors per jugar la copa –el Barça, el Vic i el Liceo ja hi estan classificats–, tot i que també és cert que tenen només dos punts de marge sobre la zona de descens i tampoc no poden badar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)