OK Lliga

Hoquei sobre patins

OK Lliga

Va a remolc i empata

OK Lliga. El Citylift Girona no es va poder retrobar amb la victòria però va puntuar contra l'Alcobendas

GIRONA 2 ALCOBENDAS 2

CITYLIFT GIRONA:Llaverola, Pelicano, Borja Ramon, Bolcato i Hernández –equip inicial–; Manel Garcia, Marc Gómez i David Carles.REICOMSA ALCOBENDAS:Martín Rodríguez, Marcos López, Gonzalo Pérez, Candanedo i Álvaro Martínez –equip inicial–, Nunes i Villanueva.GOLS:0-1 (9') Nunes. 1-1 (29') Pelicano. 1-2 (35') G. Pérez. 2-2 (37') Pelicano.ÀRBITRES:A. Veiga i Q. Navales.FALTES:14 del Girona i 13 de l'Alcobendas.

El Citylift Girona no es va poder retrobar amb la victòria després de tres derrotes consecutives i només va poder empatar a casa contra l'Alcobendas. Els gironins van anar a remolc en el marcador i en algunes fases del joc, i dos gols de Raül Pelicano van certificar l'empat.

El partit contra el conjunt madrileny, amb qui estaven empatats a punts, era una bona oportunitat per fer un pas endavant cap a la classificació per a la copa, però els gironins no la van aprofitar. L'Alcobendas feia nou partits que no guanyava, però dels quatre darrers n'havia empatat dos, i ahir ho va tornar a fer. El Girona va tenir ocasions en l'inici del partit, però el porter visitant va estar encertat. Abans del minut 10 de joc els visitants van fer el 0-1, i amb aquest resultat es va arribar al descans. En la segona meitat Pelicano va empatar i un minut després va disposar d'una falta directa, però el xut va anar al pal. L'Alcobendas tampoc no va aprofitar la seva falta directa però en el mateix minut va marcar l'1-2. El Girona es va saber refer i novament Pelicano va fer el gol de l'empat. El partit va entrar en uns minuts d'atacs i contraatacs i qualsevol dels dos equips hauria pogut avançar-se i guanyar, però el marcador no es va moure.