OK Lliga

El Noia ja acumula vuit partits sense guanyar

Hoquei sobre patins. L'Igualada suma per tercera jornada seguida. Tots dos equips, però, s'allunyen de la possibilitat de jugar la copa

NOIA 1 IGUALADA 1

NOIA FREIXENET:Txus Fernández, Esteller, Rosa, Roca i Aragonès –equip inicial–; Del Amor, Mendes i Xaus.IGUALADA CALAF GRUP:Deitg, Bargalló, Pla, Garcia i Molas –equip inicial–; Bars i Vives.GOLS:1-0 (32') Esteller. 1-1 (35') Molas.ÀRBITRES:Díaz i Mayor.FALTES:9 el Noia i 7 l'Igualada.

El Noia Freixenet, que ja fa vuit jornades que no guanya, i l'Igualada Calaf Grup, que fa tres partits que no perd, van empatar ahir un partit igualat de defenses molt estrictes en què els porters de tos dos equips es van lluir. L'empat deixa tots dos conjunts lluny de jugar la copa, tot i que encara tenen possibilitats. La primera part va ser igualada i entretinguda. El Noia va inquietar més en els primers minuts, però l'Igualada es va espavilar i també va generar perill, amb els trets de Vives i la presència de Garcia dins del quadre. La millor oportunitat, però, la va tenir Rosa en un contraatac local. Deitg la va salvar en el darrer segon del primer temps.

El jugador visitant Roger Bars va avisar amb un tret al travesser (27'). L'Igualada duia el pes, però va ser el Noia qui va marcar en una acció d'Esteller (1-0), que, hàbil, va finalitzar una bona passada d'Humberto Mendes. L'Igualada va reaccionar amb rapidesa. Bargalló, que viu una segona joventut als 40 anys i va jugar 48 minuts, va penjar una bola i Molas la va desviar al fons de la xarxa. El Noia va aguantar els últims 14:36 amb nou faltes.