Internacional

hoquei patins

copa intercontinental

El Vic-Huracán ja té data

Hoquei sobre patins. El pavelló olímpic de Vic serà l'escenari el dia 29 de la final de la copa intercontinental de la temporada passada. Els osonencs busquen el seu primer títol

La copa intercontinental de la temporada passada que han de disputar el Club Patí Vic i l'Huracán de Buenos Aires es jugarà al pavelló olímpic de Vic el dia 29. El Barça era el titular en qualitat de campió d'Europa però va renunciar a jugar la competició, tot i que sembla que tampoc no ho va fer oficialment. El Vic, que va ser el subcampió en la final jugada el 2015 a Bassano del Grappa, ha promogut la disputa de la final contra el campió sud-americà, que esperava amb candeletes l'oportunitat de jugar contra l'equip català i que es pagarà el bitllet per viatjar a Vic i jugar-la, un fet indispensable atesa la situació econòmica del club osonenc.

La Federació Internacional de Patinatge (FIRS) ja va donar el vistiplau a la disputa del partit i ara només falta que el Comitè Internacional d'Hoquei sobre Patins (CIRH) faci oficials l'horari i la designació arbitral. Tot indica que el partit es jugarà a les 20.30 h.

Només dos equips catalans, el Barça i el Reus, han guanyat fins ara la copa intercontinental, una competició inestable i complicada que s'ha deixat de jugar algunes temporades. El Barça pretenia que es disputés una final a quatre per rellançar-la i que els organismes dels quals depèn s'hi impliquessin d'una vegada per totes, però no hi va haver manera. El conjunt blaugrana va guanyar la copa intercontinental els anys 1983, 1998, 2006, 2009 i 2014. El Reus Deportiu va ser campió el 2010 a casa contra el Petroleros de Mendoza, que també va ser el rival dels blaugrana el 2014 al Palau.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)