OK Lliga

El Noia torna a vèncer

OK Lliga

ALCOBENDAS 2 NOIA 5

REICOMSA ALCOBENDAS:Rodríguez, López, Pérez, Candanedo i Á. Martínez -equip inicial-; Villanueva, M. Martínez. Da Fonseca i Jurado.NOIA FREIXENET:Xus, Del Amor, Roda, Mendes i Esteller -equip inicial-; Xaus, Roca i Aragonès.GOLS:0-1 (7') Rosa. 0-2 (7') Esteller. 1-2 (16') Candanedo. 1-3 (27') Mendes, de falta directa. 1-4 (34') Esteller. 1-5 (37') Mendes, de falta directa. 2-5 (44') Á. Martínez.ÀRBITRES:Villar i Martínez. Blaves a Villanueva i Da Fonseca i a Mendes.FALTES:15 l'Alcobendas i 13 el Noia.COMENTARI:El Noia Freixenet es va retrobar amb la victòria després de vuit partits sense vèncer en l'OK Lliga ahir a la pista de l'Alcobendas. El conjunt de Pere Varias, ferm tot el partit, va encarrilar molt bé el partit en els primers minuts (0-2) i va sentenciar en la segona part amb Mendes especialment inspirat en les faltes directes (2/3).