OK Lliga

hoquei patins

ok lliga

El Lloret dóna una lliçó d'optimització de recursos

OK Lliga. Arrecerat en la gran actuació del porter Serra i amb Marc Grau (2) infal·lible en la bola aturada, va vèncer el Voltregà i s'acosta a la copa

VOLTREGÀ 1 LLORET 2

CP VOLTREGÀ:Ballart, Armengol, Teixidó, Crespo i Vargas -equip inicial-; Alabart i Dani Rodríguez.LLORET VILA ESPORTIVA:Serra, Lluís Grau, Marc Grau, Àlex Grau i Farré -equip inicial-; Sulé i Patau.GOLS:1-0 (18') Teixidó, de penal. 1-1 (29') Marc Grau, de penal. 1-2 (30') Marc Grau, de falta directa.ÀRBITRES:Sánchez i Buixeda. blava a Marc Grau..FALTES:13 el Voltregà i 24 el Lloret.

El Lloret Vila Esportiva va donar ahir una lliçó d'optimització de recursos físics i tàctics sobretot en defensa i malgrat una rotació inferior per la baixa de David Plaza va assaltar l'Oliveras de la Riva. La clarividència del seu porter Ferran Serra i l'eficàcia de Marc Grau en la bola aturada van catapultar els de Manolo Barceló a un triomf, el quart a fora dels sis globals que acumula, que els acosta significativament a la copa per molt que el seu objectiu principal sigui la permanència. El Voltregà no va tenir les idees tan clares com en altres ocasions i perd una bona oportunitat per apuntalar la seva bona ratxa –cinc partits sense perdre– i seguirà lluitant per ser un dels quatre caps de sèrie de la copa tot i que les seves possibilitats s'han vist reduïdes.

Amb alternances defensives ben treballades –zona i individual–, el Lloret va ennuegar els atacs rivals en tot el primer tram de la primera part. El temps mort demanat per Cesc Linares va reactivar el seu equip, que va pressionar millor tal com demanava el tècnic i va jugar amb més intensitat. Vargas s'estava mostrant com el jugador més perillós dels locals mentre que els visitants atacaven amb timidesa. El ràpid davanter del Voltregà va avisar dos cops seriosament (13' i 15'), tot i que Marc Grau (14') també va obligar Ballart a lluir-se. Alabart, ben controlat pels de Manel Barceló, va enviar la bola al pal (17'). El desgast defensiu del Lloret el va abocar a les deu faltes. Dani Rodríguez va llançar la directa en el 17' però quan semblava que tenia Serra mogut va xutar a fora. Segons més tard, Marc Grau va frenar la bola amb el patí i els àrbitres no van dubtar a assenyalar el penal. Gerard Teixidó la va clavar per l'escaire (1-0).

Marc Grau, de penal comes sobre Farré, va empatar el partit per tot l'escaire (1-1) tot just arrencar el segon temps. En la jugada posterior, a més, el Voltregà va cometre la desena falta d'equip. De nou, l'esquerrà de la nissaga –quatre germans, tres al Lloret i el gran al Porto–va batre Ballart (1-2). En un tres i no res el Lloret havia girat la truita tot just quan el Voltregà havia posat setge a la porteria de Serra. El festival de bola aturada va prosseguir quan el Lloret va fer la quinzena falta (30'). Teixidó ho va intentar però Serra, pletòric, va mantenir el seu equip al davant. El conjunt selvatà s'havia agafat moltes confiances i cada cop sortia millor de la pressió davant d'un Voltregà que es precipitava excessivament en atac però que, alhora, també generava més perill.

Marc Grau va veure la blava per haver colpejat la tanca amb l'estic (41'). Alabart va executar la directa però Serra, evidentment, va aturar el primer xut, el rebuig i una tercera oportunitat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)