OK Lliga

hoquei patins

ok lliga

El Girona fa patir el Barça, que s'escapa de cinc punts

OK Lliga. Els blaugrana van mig sentenciar en una primera part polèmica (0-3), però els locals els van passar la mà per la cara en el segon temps

GIRONA 2 BARÇA 3

CITYLIFT GIRONA:Llaverola, Garcia, Hernádez, Bolcato i Pelicano –equip inicial–; Carles i Ramon.BARÇA LASSA:Egurrola, Gual, Pau Bargalló, Panadero i Álvarez –equip inicial–; Ordóñez, Pascual i Lamas.GOLS:0-1 (12') Álvarez. 0-2 (14') Ordóñez, de penal. 0-3 (17') Ordróñez, de penal. 1-3 (44') Pelicano. 2-3 (49') Garcia.ÀRBITRES:Mayor i Picó. Blava a Pau Bargalló i a PelicanoFALTES:13 el Girona i 13 el Barça.

El Barça Lassa va completar ahir una jornada rodona a la pista del Citylift Girona amb un triomf patit que li permet allunyar-se a cinc punts del Vic, que va empatar a Riazor. El Barça va jugar sense Xavi Barroso per un procés víric i el Girona, amb una banqueta inferior numèricament, va tenir també la baixa de Marc Gómez i del jugador del planter Sergi Canet, que ha abandonat el club. El Girona es va hipotecar en el primer temps (0-3), però va fer una gran segona part, en la qual va enrojolar el seu qualificat rival. El Citylift Girona va marcar dos gols i va ser superior, sobretot en fe i en intensitat, als blaugrana.

El conjunt local va començar molt bé, i seguint els preceptes del seu tècnic, Ramon Benito. Possessions llagues sense pèrdues innecessàries de bola i, fins i tot, generant perill al davant. Garcia va avisar (6') i Egurrola va respondre amb solvència i Pelicano (7') va enviar la bola al pal. Però la qualitat del Barça es va manifestar amb un gol de Pablo Álvarez. L'argentí, a més, va provocar un penal escapolint-se de dos rivals i Lucas Ordóñez la va clavar (0-2). En un tres i no res, el líder s'havia apoderat del partit. Els blaugrana van provar un altre penal, que va venir acompanyat de polèmica per una blava a Pelicano. Per acabar d'encendre els ànims del públic local, Llaverola va aturar el primer llançament d'Ordóñez i els col·legiats el van fer repetir per considerar que el porter del Girona s'havia avançat. En el segon intent, l'argentí la va tornar a clavar i va deixar estabornits els locals.

El Girona no va llançar la tovallola en el segon temps. Pelicano va generar perill i Borja Ramon també va inquietar, tot i que el Barça seguia controlant el partit i Matías Pascual es feia un tip de fer feina al darrere. La gran esperança del conjunt de Ramon Benito per entrar de nou en el partit era la falta directa, que va arribar amb la desena falta d'equip blaugrana quan faltaven 7:51 per al final. Pelicano, però, no va marcar. El premi a la perseverança i a la bona segona part del Girona va ser l'1-3. Pau Bargalló va veure la targeta blava i l'omnipresent Pelicano, aquest cop sí, va batre Egurrola en el minut 45. Tossut, el Girona, ho va intentar fins al darrer segon penjant boles al quadre que van neguitejar el Barça, que va passar de l'autocomplaença a una certa ansietat. L'equip de Ricard Muñoz va fallar una directa llançada per Ordóñez a 1:16 del final, però Manel Garcia encara va tenir temps de fer el 2-3 quan faltaven 17 segons per al final i va fer somiar la seva afició en un final excels de partit sense premi numèric però que reforça la moral de l'equip gironí.