OK Lliga

El Noia i el Girona empaten a un en un partit de joc ensopit

OK Lliga. L'equip gironí es va avançar, però el Noia va empatar només uns segons després

NOIA 1 GIRONA 1

NOIA FREIXENET:Fernández, Esteller, Del Amor, Rosa, Roca –equip inicial–; Albesa, Mendes, Xaus, Aragonès i Gil.CITYLIFT GIRONA:Llaverola, Pelicano, Gómez, Ramon, Bolcato –equip inicial–; Garcia i Hernández.GOLS:0-1 (43') Pelicano. 1-1 (43') Roca.ÀRBITRES:González i Gorina.FALTES:13 del Noia i 11 del Girona.COMENTARI:El Noia i el Girona van empatar a un en un partit ensopit que no es va animar fins a la segona part, en què van arribar els dos únics gols de l'enfrontament. Els primers minuts van ser freds i cap dels dos equips va fer un bon joc. L'equip local va tenir quatre ocasions clares abans del descans i el Girona, només una. En la represa, el Noia va jugar a una velocitat més alta. Albesa va tenir l'oportunitat d'inaugurar el resultat amb una falta directa que va aturar Llaverola (40'). Només tres minuts després era el Girona qui no desaprofitava una falta directa, llançada per Raül Pelicano, per avançar-se. En el mateix minut, el Noia va aconseguir empatar per mitjà de Nil Roca. El joc es va animar en els últims minuts i tots dos equips van cercar el gol de la victòria, amb un Noia més voluntariós que va tenir fins a tres ocasions més. En cap, però, va poder superar Llaverola, que ahir es va mostrar molt efectiu entre els tres pals. El Noia visitarà dissabte que ve la pista del Manlleu (20.30 h) i el Girona, la del Liceo (19 h).