OK Lliga

Massa càstig pel bon treball realitzat

OK Lliga. El Citylift Girona va lluitar i només va cedir a la pista del Liceo en el tram final

LICEO 3 GIRONA 1

HC LICEO:Malián, Josep Lamas, Carballeira, Toni Pérez i Magalhaes –equip inicial–; Coy, Torres i Di Benedetto.CITYLIFT GIRONA:Llaverola, Pelicano, Marc Gómez, Borja Ramon i Bolcato –equip inicial–; Hernández i David Carles.GOLS:1-0 (27') Josep Lamas. 1-1 (44') Pelicano. 2-1 (44') Toni Pérez, de falta directa. 3-1 (47') Toni Pérez.ÀRBITRES:J. Sánzchez i P. Garcia. Blava a David Carles i Carballeira.FALTES:13 del Liceo i 16 del Girona.COMENTARI:El Citylift Girona va tornar amb una derrota massa clara de la pista del Liceo pel bon treball que va realitzar. Els gironins van estar en tot moment dins del partit i només en els últims cinc minuts van veure com els gallecs es van escapar en el marcador. Des de l'inici del partit el Liceo va buscar el gol –feia tres partits que no guanyava– i va tenir ocasions clares, però els gironins també van poder marcar. A quatre minuts del descans David Carles va veure la targeta blava i Llaverola va aturar la falta directa. Els gironins van aguantar l'escomesa dels gallecs amb un home menys. A 18 segons del descans Pelicano no va aprofitar una falta directa i amb el 0-0 inicial els dos equips van anar als vestidors. Tot just iniciar-se la segona meitat el Liceo va fer l'1-0, i poc després Pelicano va disposar d'un penal però no va poder superar el porter local. Llaverola va aturar una altra falta directa i a sis minuts del final Pelicano va empatar (1-1). En la jugada següent, però, els gironins van fer la quinzena falta i Toni Pérez va transformar la falta directa. El mateix jugador va fer el 3-1 tres minuts després aixecant l'estic i rematant de dalt a baix, en una acció molt protestada pels gironins.