OK Lliga

hoquei patins

ok lliga

Taules en el derbi osonenc

Hoquei patins

VOLTREGÀ 2 VIC 2

VOLTREGÀ:Ballart, Vargas, Armengol, Teixidó i Alabart –equip inicial–; Crespo, Font i Molas.VIC:Camps, Ordeig, Bancells, Vargas i Rodríguez –equip inicial–; Presas, Llorca i BurgayaGOLS:0-1 (6') Casas. 0-2 (34') Rodríguez. 1-2 (36') Alabart. 2-2 (47') Armengol.ÀRBITRES:Mayor i Veiga.FALTES:7 el Voltregà i 11 el Vic.

El Vic va estar punt de revenjar-se de la derrota dura que li va infligir el Voltregà a l'Olímpic en la primera volta i d'escalar fins a la segona posició de l'Ok Lliga aprofitant l'empat dissabte del Reus, però un gol de Petxi Armengol, que en el minut 12 havia fallat un penal, va permetre al Voltregà empatar quan només faltaven 2:05 per al final del partit. A 1:22 de la finalització, a més, Alabart va disposar d'una falta directa –desena falta dels visitants– que Camps va aturar. El conjunt de Ferran Pujalte s'havia avançat per 0-2 amb els gols de Casas i Cristian, mentre que Alabart va fer el primer gol dels de Cesc Linares.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)