Lliga Europea

Classificat per als quarts

Lliga europea. El Barça va guanyar a la pista del Bassano i en la darrera jornada en farà prou amb un empat a casa per ser primer

bassano 2 barça 3

BASSANO:Mauro dal Monte, Samuel Amato, Marc Julià, Diogo Neves i Massimo Tataranni –cinc inicial–; Panizza.BARÇA LASSA:Sergi Fernández, Matías Pascual, Pablo Álvarez, Pau Bargalló i Edu Lamas –equip inicial–; Marc Gual, Lucas Ordóñez, Sergi Panadero i Xavi Barroso.GOLS:0-1 (2') Pau Bargalló. 0-2 (8') Pau Bargalló. 1-2 (15') Diogo Neves. 1-3 (19') Pablo Álvarez. 2-3 (47') Panizza.ÀRBITRES:L. Peixoto i M. Guilherme (Portugal). Van mostrar targeta blava a Pau Bargalló.COMENTARI:El Barça Lassa es va classificar per als quarts de final de la lliga europea gràcies a la victòria a la pista del Bassano italià (2-3). El conjunt blaugrana i el Porto portuguès van accedir a la següent fase en aquesta jornada, i en l'última se sabra qui és el primer i el segon de grup. El Barça jugarà a casa contra el Merinhac francès –només ha aconseguit un punt– i no hauria de tenir problemes per ocupar el primer lloc del grup B, ja que fins i tot un empat li serviria. El partit a la pista del Bassano es va situar favorable ben aviat per als blaugrana, que en el minut 2 ja es van avançar en el marcador gràcies a un gol de Pau Bargalló i el mateix jugador va tornar a marcar poc després. Els italians van tornar a entrar en el partit (1-3) però els blaugrana van arribar al descans amb un 1-3. El Barça va disposar de més ocasions però va desaprofitar una falta directa i un penal. En la segona meitat els homes de Ricard Muñoz van controlar el partit, però el gol que podia sentenciar el partit no va arribar. A tres minuts del final el Bassano va fer el 2-3, i va anar a buscar l'empat. Fins i tot en els darrers minuts va treure el porter i va posar cinc jugadors de pista, però els blaugrana van saber aguantar.