OK Lliga

El Lloret necessita tornar a puntuar

Hoquei sobre patins. Ha encadenat tres derrotes. El Girona visita demà el Vendrell

El Lloret Vila Esportiva necessita tornar a puntuar ja que en les tres darreres jornades ha sumat tres derrotes. Els lloretencs reben el Noia, un equip que només té un punt més que ells però que està en una bona ratxa de resultats ja que fa sis jornades que no perd i ha guanyat els dos darrers partits. Els de Sant Sadurní han sumat més punts en els partits a fora que a casa, i voldran aprofitar que els selvatans tenen problemes per guanyar davant la seva afició. En la primera volta el Lloret va guanyar a domicili per 2-3.

El Citylift Girona jugarà demà a la pista del Vendrell el partit televisat de La Xarxa TV. Els gironins van guanyar l'últim partit i intentaran continuar sumant punts per no tornar a entrar en la zona de descens.

El Vendrell fa quatre partits que no guanya perquè ha jugat contra els quatre primers, i té ganes de retrobar-se amb el triomf. En la primera volta va empatar (3-3).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)