OK Lliga

Hoquei sobre patins

OK Lliga

El Voltregà manté la lluita pel quart lloc

Hoquei sobre patins. Els osonencs van empatar a casa amb el Liceo i els dos equips continuen empatats a punts en l'OK Lliga

VOLTREGÀ 1 LICEO 1

CP VOLTREGÀ:Càndid Ballart, Petxi Armengol, Dani Rodríguez, Gerard Teixidó i Ignacio Alabart –equip inicial–; Xavier Crespo i Eric Vargas.HC LICEO:Xavier Malián, Josep Lamas, César Carballeira, Toni Pérez i Henrique Magalhares –equip inicial–; Marc Coy, Carlo Di Benedetto, David Torres i Martín Payero.GOLS:0-1 (30') César Carballeira. 1-1 (42') Ignacio Alabart.ÀRBITRES:J. Gómez i G. Gorina. Van mostrar targeta blava a Dani Rodríguez.FALTES:5 del Voltregà i 14 del Liceo.

El Voltregà va empatar contra el Liceo en un partit anivellat i manté la lluita amb els gallecs per la quarta posició ja que estan empatats a 34 punts. El Liceo, però, ocupa el quart lloc ja que va guanyar a Galícia i ha empatat a Sant Hipòlit. L'enfrontament va ser molt disputat entre dos equips que van mostrar un nivell de joc similar i que van buscar la victòria. Els gallecs van enviar una bola al pal molt aviat i van crear ocasions, però el Voltregà també en va tenir al contraatac i es va arribar al descans sense gols.

En l'inici de la segona meitat els gallecs es van mostrar més decidits, van fer un altre pal i van inaugurar el marcador. Els osonencs van fer un pas endavant i en els següents minuts van tenir les millors ocasions, amb un contraatac, una falta directa no transformada i una bola al pal. El Liceo hauria pogut sentenciar amb una falta directa però Ballart la va aturar, i uns minuts després Alabart va aconseguir el gol de l'empat.