OK Lliga

Dos triomfs seguits

Hoquei sobre patins. El Citylift Girona va guanyar el primer partit fora de casa i va fer la millor ratxa en l'OK Lliga

El Citylift Girona ha encadenat dues victòries en l'OK Lliga, una fita que no havia aconseguit en la primera temporada en la màxima categoria. La victòria al pavelló de Palau II contra el Manlleu (4-2) en la dissetena jornada i el triomf a la pista del Vendrell de diumenge passat (4-5) en la divuitena han significat sis punts en dues jornades i poder sortir de les places de descens i allunyar-se un xic de les posicions de perill. El Girona és dotzè amb 19 punts, està dues places per sobre de la primera posició de descens i té dos punts més que l'equip que l'ocupa en aquests moments.

Des de l'inici de la temporada els gironins no havien encadenat dues victòries i el màxim de resultats positius seguits havia estat un empat i una victòria en les jornades 8 i 9. Els homes de Ramon Benito van empatar (4-4) a la pista del Vilafranca i després van guanyar el Caldes davant la seva afició (5-2). El Girona intentarà allargar aquesta ratxa de bons resultats dissabte a casa contra l'Alcoi, un equip que ocupa la vuitena posició però que només té dos punts més, 21, que els gironins. Aquesta temporada la zona mitjana baixa de la taula està molt anivellada i des del setè classificat, el Noia amb 22 punts, fins al tretzè –el primer que no baixaria–, i que és el Lleida amb 19 punts, només hi ha tres punts de diferència, és a dir una victòria.

El Girona va aconseguir també en aquesta darrera jornada la primera victòria fora de casa, que era una assignatura que tenia pendent. En els vuit desplaçaments anteriors els gironins només havien sumat dos punts, amb dos empats a les pistes del Vilafranca (4-4) i el Noia (1-1). La resta de partits havien acabat amb derrota, tot i que només una va ser per golejada, el 12-5 a Reus. Dels altres cinc partits perduts, un va ser per dos gols de marge, el 3-1 a la pista del Liceo, i els altres quatre per només un gol, el 2-1 a les pistes del Manlleu i el Lloret, el 5-4 a la pista de l'Alcoi i l'1-0 a la del Vic.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)