OK Lliga

Malson a Madrid

Hoquei sobre patins. El Reus va assegurar el triomf amb un gol de falta directa de Marín 31 segons abans del final

ALCOBENDAS 1 REUS 3

REICOMSA ALCOBENDAS:Rodríguez, Martínez, Marcos López, Pérez i Candanedo –equip inicial–; Villanueva, Gonçalo, Jorge López i Jurado.REUS LA FIRA:Henriques, Casanovas, Platero, Marín i Torra –equip inicial–; Rodríguez i Salvat.GOLS:1-0 (25') Martínez. 1-1 (46') Platero. 1_2 (49') Marín, de falta directa. 1-3 (49') Marín.ÀRBITRES:Mayor i Martínez.FALTES:10 l'Alcobendas i 9 el Reus.

El Reus La Fira va patir de valent per sumar els tres punts a Alcobendas en un partit que va capgirar en els últims tres minuts i manté el segon lloc. Dijous vinent, els dos equips repetiran al mateix escenari en els quarts de la copa. El Reus va anar a buscar l'Alcobendas de bon començament, però el porter local Martín Rodríguez es va mantenir ferm. Els locals tampoc no es van acovardir i van inquietar. Els del Baix Camp, accelerats, van tenir bones ocasions, però els va faltar sang freda en la definició en un duel de poca especulació. L'Alcobendas es va avançar quan només s'havien jugat 21 segons del segon temps. El Reus va arriscar atacant amb insistència, però el conjunt madrileny feia por en els contraatacs. Platero va enviar la bola al travesser (35'). Enrico Mariotti, el tècnic del Reus, es va veure obligat a demanar temps mort quan faltaven 11:44 per al final. La consigna va ser llançar des de fora. La perseverança del Reus li va permetre empatar 3:01 abans del final mitjançant Platero i forçar la desena falta dels locals 31 segons abans de la conclusió. L'especialista Raül Marín va assumir la responsabilitat i va clavar la directa amb mestria. A més, va fer l'l-3 en l'últim segon.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)