OK Lliga

S'hi posen tard i fan massa curt

OK Lliga. El Girona té ocasions per remuntar contra l'Alcoi, però només n'aprofita una i encaixa la primera derrota en tres jornades

GIRONA 1 ALCOI 4

CITYLIFT GIRONA:Llaverola, Pelicano, Gómez (1), Ramon, Bolcato –inicial–; Domènech, Povedano, Garcia, Hernández i Bellido.ENRILE PAS ALCOI:Grau, Formatjé (1), Cañellas (1), Gelmà (1), Matias –inicial–; Lourenço, Castanheira (1), Roca i Domènech.GOLS:0-1 (17') Formatjé, de falta directa. 0-2 (23') Gelmà. 0-3 (29') Cañellas. 1-3 (31') Gómez. 1-4 (57') Castanheira.ÀRBITRES:Veiga i López. Van ensenyar blava a Hernández (2), del Girona, i Roca, de l'Alcoi.FALTES:6 del Girona i 5 de l'Alcoi.

Després de dues victòries consecutives, el Citylift Girona va encaixar la desena derrota de la temporada en perdre a la seva pista contra l'Alcoi (1-4). L'equip valencià va ser clarament superior al gironí, per bé que els de Ramon Benito van tenir en la segona part alguna oportunitat per marcar algun gol més. L'Alcoi es va avançar amb tres gols en els trenta primers minuts, però Marc Gómez retornava l'esperança al Girona amb un gol en una jugada individual aprofitant una errada de David Gelmà. El Girona va tenir bones oportunitats tot seguit, i fins i tot va disposar d'un penal que va fallar Pelicano. A tres minuts del final, quan més ho intentava el Girona, l'Alcoi va sentenciar el partit amb un gol de Castanheira. El Citylift Girona jugarà el proper partit a la pista del Lleida.