Lliga Europea

El Barça Lassa acaba primer de grup

Lliga europea. Va derrotar el Merinhac i jugarà els quarts contra el Forte dei Marmi

BARÇA 5 MERINHAC 1

BARÇA LASSA:Egurrola, Gual, Pascual, Pau Bargalló i Edu Lamas –cinc inicial–; Panadero, Barroso, Álvarez, Palazón i Roca.SA MERINHAC:Chibois, Olivier Lesca, Herman, Sylvain Lesca i Le Berre –cinc inicial–; Guillem Lesca, Broustaut, Coelho i Laboyrie.GOLS:1-0 (5') Gual. 2-0 (12') Pascual. 3-0 (32') Panadero. 4-0 (34') Pau Bargalló. 5-0 (45') Pau Bargalló, de falta directa. 5-1 (49') Le Berre.ÀRBITRES:J. Pinto i P. Santos (Portugal).COMENTARI:El Barça Lassa es va assegurar la primera posició del seu grup de la Lliga europea en derrotar el Merinhac francès per 5-1. Els blaugrana s'enfrontaran al Forte dei Marmi italià en els quarts de final i tindran el partit de tornada a casa. El Barça en feia prou amb un empat per mantenir-se al davant del Porto en el grup A, però va buscar la victòria i la va aconseguir còmodament, mentre que els portuguesos van ocupar la segona posició del grup. El Marinhac només havia obtingut un punt en tota aquesta fase de grup. Els barça es va avançar en el minut cinc, i al descans es va arribar amb un 2-0 per als blaugrana, amb gols de Gual i Pascual. Els francesos també van tenir les seves ocasions per marcar, però el porter Egurrola va estar molt encertat i va desfer tot el perill. En la segona meitat, Panadero i Pau Bargalló van ampliar la diferència i el Merinhac va desaprofitar una falta directa. Quan faltaven cinc minuts per al final, Pau Bargalló va transformar una falta directa amb el 5-0. En el conjunt blaugrana va entrar el jove porter Blai Roca, que va fer bones aturades i només quan faltava un minut els francesos van aconseguir el seu gol.