Lliga Europea

El Voltregà i el Manlleu passen a la final a quatre

Lliga europea femenina. El Palau va empatar a Gijón i va ser eliminat

El Voltregà i el Manlleu es van classificar per a la final a quatre de la lliga europea femenina, que es disputarà el 25 i 26 de març, i s'enfrontaran en una semifinal. L'altra la jugaran el Gijón i el Benfica portuguès. El Manlleu va tornar a guanyar el Molfetta italià, aquest cop per 7-2, i el va eliminar per un global de 13-4. El Voltregà encara es va classificar d'una manera més clara, ja que va tornar a golejar el Noisy Le Grand francès, aquest cop a fora, per 1-11, i va passar a la semifinal per un global d'1-21.

El Palau no va poder remuntar a la pista del Gijón, i l'empat (1-1) va ser insuficient per classificar-se ja que a casa havia perdut contra les asturianes per 2-4. El partit va ser disputat, hi va haver ocasions i el Palau es va avançar en el marcador però no va ser suficient. En l'altre quart de final el Benfica va guanyar a la pista del Coutras per 2-5.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)