Copa

El Reus La Fira passa a la semifinal amb un gol d'or

Hoquei sobre patins. Els roig-i-negres té avantatges durant el partit però l'Alcobendas sap empatar. Es jugaran la classificació per la final de la copa contra el Vic

REUS 7 ALCOBENDAS 6

REUS DEPORTIU LA FIRA:Henriques, Casanovas, Platero, Marín i Torra –equip inicial–; Àlex Rodríguez i Salvat.REICOMSA ALCOBENDAS:Martín Rodríguez, Mario Martínez. Marcos López, Gonzalo Pérez i Candanedo –equip inicial–; Nunes, Villanueva i Jurado.GOLS:1-0 (9') Torra. 1-1 (10') Gonzalo Pérez. 2-1 (11') Marín, de penal. 3-1 (12') Torra. 4-1 (14') Àlex Rodríguez. 4-2 (25') Mario Martínez. 4-3 (29') Marcos López. 4-4 (32') Gonzalo Pérez. 5-4 (35') Marín, de falta directa. 6-4 (36') Platero. 6-5 (39') Marc López. 6-6 (41') Nunes. 7-6 (52') Platero.ÀRBITRES:D. Villar i R. Burgos. Van mostrar targeta blava a Casanovas i Marín.FALTES:10 del Reus i 13 de l'Alcobendas.

El Reus Deportiu La Fira necessita un gol d'or per derrotar el Reicomsa Alcobendas i arribar a la semifinal de la copa. Els roig-i-negres pateixen per superar al conjunt amfitrió, que els hi planta cara i sap anivellar dos cops un marcador advers. El Reus comença bé el partit i en la primera meitat es distancia fins a un 4-1 que semblava que encarrilava la seva classificació. Un gol a dos segons del descans dels amfitrions torna a donar vida als madrilenys, que en l'inici de la segona meitat sabem empatar (4-4). La reacció del Reus és immediata i mostrant novament el seu poder golejador es tornen a avançar en el marcador (6-4). L'Alcobendas es cap moment es dona per vençut i amb el suport del seu públic torna a empatar el partit, 6-6, a falta de nou minuts. En el tram final del partit el Reus disposa d'alguna ocasió però és el conjunt madrileny el que les te més clares per aconseguir la victòria i la classificació al disposar de dues faltes directes que no aprofita. En la pròrroga Matías Platero troba l'inspiració i al marcar el 7-6 classifica al reus per a la semifinal. El Reus es jugarà demà amb el Vic la classificació per la gran final.