Copa

El Lloret planta cara i només cedeix en els darrers minuts

Hoquei sobre patins / La copa. Els selvatans estan dins del partit en tot moment i tenen les seves oportunitats però el Liceo està més encertat de cara a porteria

liceo 3 lloret 1

HC LICEO:Malián, Josep Lamas, Carballeira, Torres i Magalhaes –equip inicial–, Toni Pérez, Coy, Di Benedetto i Payero.LLORET VILA ESPORTIVA:Serra, Lluís Grau, Plaza, Marc Grau i Àlex Grau –equip inicial–; Farré i Sulé.GOLS:1-0 (9') Josep Lamas. 2-0 (12') Coy. 2-1 (30') Marc Grau. 3-1 (45') Josep Lamas.ÀRBITRES:J. Sánchez i I. López Leiton. Van mostrar targeta blava a Marc Grau.FALTES:13 del Liceo i 13 del Lloret.

El Lloret Vila Esportiva hi ha posat ganes i il·lusió però no ha pot superar el major encert de cara a porteria del Liceo i ha quedat eliminat en els quarts de final de la copa. Els lloretencs han fet un bon partit i en tot moment han plantat cara al conjunt gallec. En la primera jugada Marc Grau ja ha enviat una bola al pal i després els lloretencs han organitzat una bona defensa. Els gallecs han hagut de recórrer als xuts llunyans per avançar-se en el marcador i han arribat al descans amb un 2-0. En la segona meitat el Lloret ha reduït les diferències (2-1) gràcies a Marc Grau, i amb un joc lent i un canvi de ritme alt en els darrers metres ha tingut més oportunitats. Cada conjunt ha disposat d'una falta directa per les deu faltes d'equip però els porters han mostrat la seva categoria i les han aturat. Els lloretencs han tingut la seva ocasió per empatar però Marc Grau ha enviat una bona rematada al pal i a cinc minuts del final Josep Lamas, en una jugada afortunada, ha marcat el 3-1. Els homes de Manolo Barceló han seguit lluitant fins al final i en l'últim minut han atacat amb cinc homes de pista però, el Liceo ha sabut controlar l'avantatge i s'ha classificat per la semifinal.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)