Copa

hoquei patins

copa del rei

Cop de puny de campió

Hoquei sobre patins. La copa. El Barça Lassa es mostra molt eficaç i supera el Voltregà en els quarts de final. Avui es jugarà l'accés a la final contra el Liceo (17h) en un duel clàssic

BARÇA 6 VOLTREGÀ 3

BARÇA LASSA:Egurrola, Gual, Pascual, Panadero i Álvarez -equip inicial-; Pau Bargalló, Edu Lamas, Barroso i Ordóñez.CP VOLTREGÀ:Ballart, Armengol, Teixidó, Alabart i Dani Rodriguez -equip inicial-; Vargas i Crespo.GOLS:1-0 (2') Gual. 2-0 (9') Bargalló. 2-1 (24') Alabart, de falta directa. 3-1 (28') Pascual. 4-1 (33') Álvarez. 5-1 (41') Ordóñez, de falta directa. 5-2 (43') Alabart. 6-2 (46') Ordóñez, de penal. 6-3 (47') Crespo.ÀRBITRES:J. Gómez i G. Sandoval.FALTES:16 el Barça i 12 el Voltregà.

El Barça Lassa, el vigent campió de la copa, ha fet avui un cop de puny damunt la taula i ha derrotat per 6-3 el Voltregà, el seu darrer botxí en l'Ok lliga. Malgrat que els osonencs han donat una bona imatge, el cert és que el Barça ha estat superior en el segon temps després d'un primer temps prou igualat (2-1). El gol de Matías Pascual a l'inici del segon període (3-1) ha començat a decantar la balança a favor del conjunt de Ricard Muñoz, que ha mostrat un alt grau d'eficàcia –1/1 en faltes directes i 1/1 en penals–i que avui jugarà la segona semifinal (17h) contra el Liceo.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)