OK Lliga

El Vic torna a la lliga amb una golejada

OK Lliga. Va derrotar l'Alcobendas i ja encadena divuit partits sense perdre

vic 9 ALCOBENDAS 3

CP VIC:Camps, Ordeig, Bancells, Burgaya i Cristian Rodríguez –equip inicial–, Casas, Llorca, Presas, Claramunt i Raurell.REICOMSA ALCOBENDAS:Martín Rodríguez, Villanueva, Marcos López, Gonzalo Pérez i Candanedo –equip inicial–; Mario Martínez, Nunes, Jurado i Marcos Pérez.GOLS:1-0 (4') Cristian Rodríguez. 1-1 (7') Gonzalo Pérez. 2-1 (12') Burgaya. 3-1 (15') Bancells. 3-2 (16') Candenedo. 4-2 (19') Casas. 5-2 (30') Bancells, de falta directa. 6-2 (35') Presas. 7-2 (36') Bancells. 8-2 (40') Casas. 9-2 (46') Presas. 9-3 (48') Gonzalo Pérez.ÀRBITRES:J. A. Ribó i R. Burgos.FALTES:12 del Vic i 20 de l'Alcobendas.COMENTARI:El Vic va tornar a l'OK Lliga, va golejar el seu rival i va tornar a encadenar un altre partit sense perdre, que ja és el divuitè consecutiu. En els últims partits, els osonencs havien estat derrotats a la pista del Lodi i van quedar fora dels quarts de final de la lliga europea, i no van poder arribar a la final de la copa, però en la lliga segueixen intractables. En aquesta ocasió es van desfer del Reicomsa Alcobendas, un equip de la zona de descens, de manera clara. El Vic es va avançar en el marcador molt aviat, però el conjunt madrileny va plantar cara durant tot la primera meitat i es va arribar al descans amb un curt 4-2. L'Alcobendas va estar dins del partit fins que en el minut trenta de joc Romà Bancells –va fer tres gols– va situar el 5-2 en el marcador. A partir d'aquí, les coses van ser més fàcils i els osonencs van anar incrementant el seu avantatge contra un Alcobendas que ja no podia oposar-se al joc local.