OK Lliga

OK Lliga

Passadís al campió, granota de feina i victòria

OK Lliga. El Barça va haver de treballar molt per superar un Igualada ambiciós i fins dotze minuts abans del final no va assegurar els tres punts

BARÇA 7 IGUALADA 3

BARÇA LASSA:Egurrola, Pascual, Álvarez, Panadero i Pau Bargalló –equip inicial–; Gual, Ordóñez, Edu Lamas i Barroso.IGUALADA CALAF GRUP:Deitg, Vives, Bars, Molas i Pla –equip inicial–; Emanuel Garcia, Francesc Bargalló i Dani López.GOLS:0-1 (18 segons) Vives. 1-1 (12') Edu Lamas. 2-1 (19') Gual. 2-2 (22') Molas. 2-3 (23') Pla. 3-3 (25') Barroso. 4-3 (29') Gual. 5-3 (38') Álvarez. 6-3 (38') Edu Lamas. 7-3 (46') Ordóñez.ÀRBITRES:J. Sánchez i A. De la Hera. Van mostrar targeta blava a Panadero.FALTES:14 del Barça i 20 de l'Igualada.

El Barça Lassa va celebrar el seu títol de copa amb una nova victòria en l'OK Lliga, però el 7-3 final no reflecteix la feina que va haver de fer per superar un Igualada Calaf Grup molt ambiciós i que no es va rendir mai. El partit va tenir alternatives i els blaugrana no van assegurar la victòria fins dotze minuts abans del final.

Els igualadins van fer el passadís de campió als blaugrana, però aquí es va acabar el reconeixement i als 18 segons es van avançar (0-1). El Barça va buscar l'empat, però l'Igualada també va tenir ocasions i els dos porters van començar a mostrar el seu talent. La primera meitat va ser molt moguda i els blaugrana van poder capgirar el partit (2-1), però els igualadins van fer el mateix i es van tornar a avançar (2-3), fins que els locals van tornar a empatar en l'últim minut abans del descans. En la segona meitat, els blaugrana es van mostrar més encertats de cara a la porteria contrària i es van tornar a avançar, tot i que fins dotze minuts abans del final no van assegurar els tres punts fent dos gols en poc més de mig minut. Els dos equips van estar negats en les jugades de bola aturada, el Barça va desaprofitar un penal i tres faltes directes, i l'Igualada, dues faltes directes.