OK Lliga

El Lleida suma tres punts molt importants

Hoquei sobre patins. El Girona va patir dues baixes per lesió durant el partit

LLEIDA 4 GIRONA 2

ICG SOFTWARE LLEIDA:Lluís Tomàs, Borja López, Cañellas, Giménez i Andreu Tomàs –equip inicial–; Trilla, Llisà i Rodero.CITYLIFT GIRONA:Llaverola, Pelicano, Marc Gómez, Povedano i Hernández –equip inicial–; Borja Ramon, Bolcato, Manel Garcia i David Carles.GOLS:1-0 (6') Borja López. 2-0 (12') Borja López. 3-0 (32') Giménez. 3-1 (37') David Carles. 3-2 (40') Povedano. 4-2 (45') Andreu Tomàs, de penal.ÀRBITRES:O. Valverde i A. Tavera. Targeta Blava a Povedano.FALTES:6 del Lleida i 8 del Girona.

El Lleida va sumar tres punts molt importants en la seva lluita per allunyar-se de la zona de descens, i ho va fer contra un rival directe, el Girona. Amb aquesta victòria, els lleidatans pugen fins al novè lloc. El Lleida va fer un bon inici de partit i en la segona meitat ja s'havia situat amb un 3-0 a favor. En el primer temps el Girona va perdre per lesió Marc Goméz –genoll–, i Bolcato –espatlla.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)