Copa

Hoquei sobre patins

Copa femenina

El Voltregà i el Gijón jugaran la final

Hoquei sobre patins / Copa femenina. Les osonenques van eliminar per la mínima el Generali Palau (3-2) i les asturianes es van desfer del Manlleu (3-0)

La final de la copa femenina serà tot un clàssic de la competició, ja que la disputaran el CP Voltregà i l'Hostelcur Gijón. Les osonenques i les asturianes s'han enfrontar quatre vegades pel títol, i també són els dos conjunts que més vegades han aixecat la copa de campions. Les osonenques s'han classificar per la final aquest matí després de superar per un ajustat 3-2 al Generali Palau Plegamans, mentre que les asturianes han eliminar al CP Manlleu per 3-0.

El Voltregà, sense Natasha Lee lesionada, ha aprofitat les jugades de bola aturada –dos penals i una falta directa– per eliminar al Palau. El Manlleu ha lluitat contra l'actual campió, el Gijón, però no ha pogut marcar cap gol i les asturianes lluitaran per revalidar el títol.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)