OK Lliga

El Voltregà goleja el Vendrell a domicili

OK Lliga. Gerard Teixidó va fer tres gols i Alabart en va marcar dos

VENDRELL 1 VOLTREGÀ 5

MORITZ VENDRELL:Molina, Jordi Ferrer, Mitjans, Navarro i Edu Fernández –equip inicial–; Creus, Rocasalbas, Francesc Gil i Paris.CP VOLTREGÀ:Ballart, Vargas, Armengol, Gerard Teixidó i Alabart –equip inicial–; Dani Rodríguez i Xavier Crespo.GOLS:1-0 (4') Navarro. 1-1 (22') Alabart. 1-2 (23') Gerard Teixidó. 1-3 (29') Alabart. 1-4 (30') Gerard Teixidó. 1-5 (37') Gerard Teixidó.ÀRBITRES:A. Gómez i D. Pico. Van mostrar targeta blava a Creus.FALTES:9 del Vendrell i 11 del Voltregà.COMENTARI:El Voltregà va golejar a domicili el Moritz Vendrell en el partit corresponent a la 20a jornada de l'OK Lliga que es va disputar ahir. Amb aquesta victòria els de Sant Hipòlit tornen a igualar a punts el Liceo, que ocupa la quarta posició. Els vendrellencs es van avançar en el marcador molt aviat amb un gol de Navarro i van tenir algunes ocasions més, però tres minuts abans del descans Alabart va empatar. Un minut després Gerard Teixidó va posar per davant el seu equip i amb l'1-2 es va arribar al descans. En la segona meitat l'encert dels osonencs de cara a la porteria contrària es va mantenir i Alabart i Gerard Teixidó, en dues ocasions, van situar un clar 1-5 en el marcador. El Vendrell va disposar d'una falta directa, però va seguir sense fortuna i Rocasalbas la va enviar al pal.