Lliga Europea

Hoquei sobre patins

El Barça fa un cop de puny

Lliga europea. L'equip de Ricard Muñoz va deixar mig sentenciat l'accés a la final a quatre amb un triomf treballat i solvent a la pista del Forte dei Marmi, el campió de la lliga italiana

FORTE 1 BARÇA 3

FORTE DEI MARMI:Gnata, Torner, De Oro, Romero i Pagnini -inicia-;.Motaran, Orlandi i Giovanetti.BARÇA LASSA:Fernández, Gual, Pascual, Panadero i Álvarez -equip inicial-; Bargalló, Lamas, Ordóñez i Barroso.GOLS:0-1 (24') Pau Bargalló. 1-1 (30') Pagnini 1-2 (32') Álvarez. 1-3 (44') Ordóñez.ÀRBITRES:Paulo Almeida i Joaquim Pinto (POR). Blava a Barroso i a Torner.

El Barça Lassa va obtenir ahir una victòria molt valuosa a la pista del Forte dei Marmi en l'anada dels quarts de final de la lliga europea que l'acosta de manera determinant a la final a quatre. El partit de tornada es jugarà l'1 d'abril. El Barça es va avançar quan faltaven 45 segons per al descans amb un gol de Pau Bargalló, que va convertir una assistència de l'inefable Marc Gual. El Forte dei Marmi va reaccionar amb un gol de Pagnini però Álvarez va punxar la bola des de fora i va establir l'1-2 favorable als de Ricard Muñoz. El gol d'Ordóñez, que minuts abans havia fallat una directa –10a local– en una acció personal (44') va sentenciar el campió de la lliga i de la copa italianes. Fernández es va afegir a la festa aturant una directa a Romero arran d'una blava a Barroso (47'). El Barça hauria pogut incrementar la renda a13 segons del final. El torderenc enric Torner va veure una blava però Gnata va aturar la directa a Álvarez.

El Liceo, l'altre equip de l'OK Lliga, va perdre per 2-3 contra el Benfica. Pels gallecs van marcar Magalhâes i Coy. Els gols portuguesos els van fer Tiago Rafael i Diogo Rafael (2). L'Oliveirense va assaltar la pista del Lodi (3-5).