Més hoquei

Oportunitat perduda

Hoquei sobre patins. Derrota a casa del Palafrugell, que veu com li remunten el partit i no pot distanciar-se dels seus perseguidors

palafrugell 3 calafell 4

CH PALAFRUGELL:Luzón, Ribot, Brugué, Duran, Pujol –cinc inicial–, Vives, Aldrich, Ruiz, Casanovas i Panella.CALAFELL TOT L'ANY:Serra, Palau, Vergés, Martí, Ferrer –cinc inicial–, Ortoll, March, Gumà, Riera i Andreu.GOLS:0-1 (7') Vergés, 1-1 (15') Aldrich, 2-1 (18') Ruiz, 2-2 (30') Vergés, 3-2 (42') Brugué de falta directa, 3-3 (44') Vergés, 3-4 (47') Martí de penal.ÀRBITRES:Lapedriza i Pérez. Blaves a Brugué del Palafrugell i a Martí i a Gumà del Calafell.FALTES:8 del Palafrugell i 15 del Calafell.

El Palafrugell va perdre una gran oportunitat de deixar l'ascens a l'OK Lliga enllestit. Si la setmana abans havia aprofitat l'empat de l'Arenys a la pista de l'Asturhockey per reafirmar-se com a líder de la lliga, aquesta vegada els de Xavi Garcia no van poder repetir la jugada tot i l'empat de l'Arenys, encara segon, a casa amb el Sant Cugat tercer a cinc punts del Palafrugell i empatat amb els asturians quan queden set jornades. I això que Marc Brugué de falta directa havia avançat els blanc-i-negres a vuit minuts i mig del final. Però el tercer gol de Gerard Vergés, un corcó des del minut 7, i el penal de Roger Martí van donar el triomf al Calafell.