OK Lliga

Gómez tornarà aviat

Hoquei sobre patins. El jugador del Citylift Girona té una forta contusió òssia, no hi ha cap trencament i el dolor marcarà el seu retorn

El jugador del Citylift Girona Marc Gómez no estarà de baixa entre dos i sis mesos com temia el club, i tornarà més aviat, ja que la ressonància que se li va fer va determinar que no té els lligaments encreuats del genoll esquerre trencats. El que sí que té és un edema ossi, una forta contusió, i els metges li van dir que podria jugar perquè la lesió no aniria a més. La seva tornada a l'equip dependrà del dolor que li faci quan es torni a posar els patins. Aquesta setmana ja es provarà a la pista per veure com va.

El seu company Andrea Bolcato, que també es va lesionar a la pista del Lleida, sí que estarà dos mesos de baixa. De moment encara no s'ha decidit si s'operarà o no del lligament de la clavícula esquerra, perquè no està del tot trencat, i el temps de baixa seria el mateix si s'opera o si fa recuperació sense passar pel quiròfan.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)