OK Lliga

hoquei patins

ok lliga

Festival del Noia Freixenet

Hoquei sobre patins. L'equip que prepara Pere Varias va fer un partit complet en defensa i en atac. El Vic es queda a 9 punts del Barça Lassa

NOIA 5 VIC 2

NOIA FREIXENET:Gil, Del Amor, Rosa, Albesa i Esteller –equip inicial–; Roca, Xaus i Mendes.CP Vic:Camps, Ordeig, Presas, Bancells i Rodríguez –equip inicial–; Casas, Llorca i Burgaya.GOLS:1-0 (29') Rosa. 2-0 (35') Aragonès. 3-0 (37') Albesa, de falta directa. 4-0 (39') Xaus. 5-0 (39') Esteller. 5-1 (42') Rodríguez, de penal. 5-2 (42') Bancells.ÀRBITRES:Sandoval i De la Hera. Blava a Ordeig i a Casas, del Vic.FALTES:10 el Noia i 12 el Vic.

El Noia Freixenet va ofegar el poder atacant del Vic amb una gran defensa i va saber mossegar al davant completant un gran partit. Els osonencs es queden a 9 punts del Barça, que cada cop és més a prop de revalidar el títol després d'una jornada rodona en què el Reus tampoc no va guanyar.

Rodríguez (6') va avisar en un contra un que Luis Gil, que feia vuit jornades que no jugava i que va fer un gran partit, va resoldre. Rosa va replicar pels locals amb un tret al pal (7'). A 11:40 de la mitja part, el tècnic visitant Ferran Pujalte va demanar temps mort perquè el Noia s'agafava cada cop més confiances. A més, els locals estaven controlant el joc interior rival. Ordeig va veure la blava per travar un contrari, però Albesa no va poder superar Camps en la directa (29'). En l'acció posterior, però, Rosa va clavar un tret creuat que es va escolar dins la porteria del Vic (1-0). El Noia va furgar encara més a la ferida i amb els gols d'Aragonès –assistència de Mendes– i d'Albesa, de falta directa (3-0) va deixar el partit encarrilat. Xaus va clavar el 4-0 aprofitant una altra assistència de Mendes en una pèrdua de Burgaya i Albesa va fer el 5-0, també coronant una passada del clarivident Mendes, que no va marcar una directa. El Vic va maquillar el resultat amb dos gols en un minut.

LA DADA

3
Assistències
de gol va donar durant el partit d'ahir el jugador del Noia Humberto Mendes.

Fi a una ratxa de divuit partits sense perdre

La derrota d'ahir a l'Ateneu Agrícola posa fi a una ratxa del Vic de divuit jornades sense perdre en l'Ok Lliga. Des que va caure per 2-3 a casa contra el Voltregà en el derbi osonenc en la segona jornada, l'equip de Ferran Pujalte havia encadenat una sèrie fabulosa de divuit partits puntuant que l'han convertit en el perseguidor oficial del Barça juntament amb el Reus La Fira. Els roig-i-negres, que també van fallar inesperadament en aquesta 21a jornada, també es van estimbar en el mateix escenari i van encaixar un sagnant 5-0 a l'Ateneu contra el Noia en la cinquena jornada de la competició. Des de llavors, els homes d'Enrico Mariotti van iniciar la seva remuntada i ara són segons amb un punt més que el Vic.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)