OK Lliga

Allunyar-se de la zona de descens

OK Lliga. El Lloret Vila Esportiva visita el Vilafranca, el primer equip que perdria la categoria, i el Citylift Girona necessita sumar punts a la complicada pista del Voltregà, el cinquè

El Lloret Vila Esportiva i el Citylift Girona continuaran una jornada més la lluita per allunyar-se de la zona de descens. Els lloretencs visiten el Vilafranca, el primer equip que baixaria, mentre que els gironins es desplacen a la complicada pista del Voltregà, l'actual cinquè. El Lloret va guanyar el derbi contra el Girona i afronta un nou rival directe amb ganes d'incrementar els sis punts que actualment té respecte a la zona perillosa. Un triomf dels lloretencs a Vilafranca podria ajudar el Girona, ja que els gironins estan fora de la zona de descens però tenen els mateixos punts que els vilafranquins i si no puntuen contra el Voltregà podrien ocupar una de les tres places que fan perdre la categoria.

El conjunt de Sant Hipòlit fa cinc jornades que no perd i ha puntuat contra el Barça i el Liceo, però ha ensopegat a casa contra el Lleida, on ha empatat els tres darrers partits. En la primera volta el Voltregà va golejar el Girona a domicili (0-5). El Vilafranca ha empatat els dos darrers partits, a casa fa tres jornades que no perd i en la primera volta va vèncer a la pista del Lloret (2-3).

En la resta de la jornada destaca el derbi osonenc entre el Vic i el Manlleu. Els vigatans van trencar diumenge passat a l'Ateneu contra el Noia una ratxa de divuit partits sense perdre i reben un equip que està en la zona de descens però que va esgarrapar un empat valuós a casa contra el Reus dissabte passat i que encara està assedegat. El Vendrell continua lluitant per assegurar-se plaça en la CERS i rep l'Igualada, immers igualament en la lluita per no baixar. La jornada es completarà demà amb els partits Barça-Noia, Reus-Alcoi i Lleida-Caldes.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)