OK Lliga

L'últim curs de Francesc Bargalló

Hoquei sobre patins. El jugador de l'Igualada, un dels més veterans de l'OK Lliga, anuncia que es retirarà a final de temporada

El jugador de l'Igualada Calaf Grup Francesc Bargalló ha anunciat que es retirarà a final d'aquesta temporada. Bargalló, de 41 anys, és el segon jugador més veterà de l'OK Lliga després de Jaume Llaverola. Ha jugat en equips tan històrics com el Noia, el Voltregà i el Liceo, amb el qual va ser campió d'Europa. Ara vol aprofitar la seva llarga experiència a les pistes i també els seus coneixements pedagògics per fer el salt a la banqueta. Té el títol d'entrenador i és llicenciat en educació física i màster en direcció esportiva per la INEFC de Barcelona.

“Vull seguir en el món de l'hoquei com a entrenador. Acabaré una etapa i en començaré una altra. No ha estat gens fàcil prendre aquesta decisió després de 23 anys a les pistes. Seguiré deixant-ho tot fins a final de temporada”, va dir Bargalló al lloc web de l'Igualada.

Bargalló, nascut a Sant Sadurní, pertany a una família estretament lligada a l'hoquei sobre patins, ja que els seus cosins Jordi, Pau i Oriol Bargalló són i han estat jugadors professionals. Va debutar el 1994 en el Noia, equip en el qual ha jugat en tres etapes diferents. També ha estat internacional amb la selecció espanyola i la catalana.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)