Més hoquei

El Palafrugell ja toca l'ascens

Hoquei sobre patins. Si en la propera jornada derrota per més d'un gol l'Asturhockey, el tercer, pujara a l'OK Lliga

MATARÓ 2 PALAFRUGELL 5

MIS IBÉRICA MATARÓ:Grané, Florenza, Figa, Lladó i Cantero –inicial–; Bartrès, Serra, Xicota i J.B. Gómez.CH PALAFRUGELL:Luzón, Ribot, Duran, Aldrich i Pujol –inicial–; Brugé, Vives, Ruiz, Casanovas i Panella.GOLS:0-1 (19') Ruiz. 0-2 (28') Vives. 1-2 (30') Florenza, de falta directa. 1-3 (38') Ruiz. 2-3 (45') Figa. 2-4 (45') Brugué. 2-5 (48') Pujol.ÀRBITRES:F. Moreno i J.A. Sanz. Targeta blava a Figa (2), Florenza, Lladó i Ruiz.FALTES:10 del Mataró i 14 del Palafrugell.

El CH Palafrugell és a tocar de l'ascens a l'OK Lliga i la propera jornada, que es jugarà el dissabte 22, ho podria aconseguir. Els empordanesos van sumar tres punts importants a la pista del Mataró i depenen d'ells mateixos per aconseguir el gran objectiu. En la propera jornada el Palafrugell rep l'Asturhockey, l'actual tercer classificat, i si el guanya per més d'un gol s'assegurarà una de les tres places d'ascens. Comptant que la resta de rivals per pujar guanyessin en la propera jornada, els asturians passarien a ser quarts i estarien a nou punts del Palafrugell a falta de tres jornades i nou punts per jugar-se. En la primera volta els empordanesos van perdre per 4-3 a Astúries i per això si guanyen per dos gols ja serien nou equip d'OK Lliga.

En el partit de Mataró el Palafrugell es va avançar en la primera meitat i en la segona va saber ampliar l'avantatge i sentenciar en els darrers minuts.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)