OK Lliga

Buscant la millor ratxa

Hoquei sobre patins. El Girona visita el Caldes amb el tercer triomf consecutiu com a objectiu. El Lloret juga a la complicada pista del Vic

El Citylift Girona juga aquest vespre a la pista del Recam Làser Caldes amb la intenció de sumar la seva tercera victòria consecutiva i aconseguir la millor ratxa de resultats de la temporada. Els gironins han encadenat en dues ocasions dos triomfs, i ara poden arribar a tres. El Caldes ocupa una posició de descens i és un rival en la lluita per la permanència. Els vallesans –classificats per a la final a quatre de la CERS– estan immersos en una mala ratxa de resultats en la lliga, no han guanyat cap partit en la segona volta i acumulen sis derrotes consecutives. Els gironins estan en un bon moment i, de fet, van guanyar a la pista del Voltregà per 1-2 i el Vilafranca a casa per 3-1.

A la pista del tercer

El Lloret Vila Esportiva està en plena fase d'enfrontaments contra els quatre primers classificats. Els selvatans acaben de perdre contra el Reus (1-5), avui visiten el Vic –el tercer– i, després, jugaran contra el Barça i el Liceo. El Lloret està a la meitat de la taula –és el novè–, però continua lluitant per allunyar-se de la zona de descens. En els tres últims desplaçaments els lloretencs han puntuat, però la pista del Vic és molt complicada; només va perdre el derbi osonenc contra el Voltregà, en la segona jornada, i va cedir un empat contra el Lleida. Acumula onze partits sense perdre a casa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)