OK Lliga

Panadero renova pel Barça fins a l'any 2019

Hoquei sobre patins. Rosa no seguirà en el Noia per motius personals

Sergi Panadero continuarà jugant en el Barça Lassa dues temporades més, fins al 2019. El jugador osonenc i el conjunt blaugrana van renovar ahir el seu compromís contractual, que finalitzava el 30 de juny d'aquest mateix any. Amb aquesta renovació Panadero arribarà, com a mínim, a les setze temporades com a jugador blaugrana, ja que va arribar al club la temporada 2003/04 procedent del Voltregà. Sergi Panadero, de 34 anys, va manifestar després de la seva renovació: “Estic molt content i orgullós de seguir vinculat a aquesta casa i tinc molta il·lusió per seguir defensant aquesta samarreta.” El 30 de juny d'aquest any tres jugadors del Barça finalitzaven el seu contracte: Marc Gual, Aitor Egurrola i Sergi Panadero. El jugador osonenc ha estat el primer a renovar pel conjunt blaugrana.

El Noia Freixenet no podrà disposar de Ferran Rosa la temporada que ve. El jugador de Palau-solità i Plegamans va comunicar aquesta setmana al conjunt de Sant Sadurní que no continuaria per motius personals. Ferran Rosa va arribar al conjunt penedesenc la temporada passada provinent del Calafell.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)