OK Lliga

El Vendrell es retroba amb la victòria a casa i goleja el Noia

Hoquei sobre patins. Els locals ja guanyaven per 3-0 després d'un quart d'hora

VENDRELL 6 NOIA 2

MORITZ VENDRELL:Molina, Creus, Jordi Ferrer, Navarro i Rocasalbas –equip inicial–; Mitjans, Edu Fernández, Francesc Gil, Casado i Zapater.NOIA FREIXENET:Xus Fernández, Esteller, Del Amor, Rosa i Albesa –equip inicial–, Nil Roca, Mendes, Aragonès, Xaus i Lluís Gil.GOLS:1-0 (8') Rocasalbas, de falta directa. 2-0 (13') Edu Fernández. 3-0 (16') Rocasalbas, de penal. 4-0 (29') Mitjans. 5-0 (40') Francesc Gil. 6-0 (42') Mitjans. 6-1 (47') Mendes. 6-2 (48') Esteller.ÀRBITRES:J. A. Ribó i R. Burgos. Van mostrar targeta blava a Navarro, Del Amor, Nil Roca, Xus Fernández i a l'entrenador del Noia, Pere Varias.FALTES:15 del Vendrell i 13 del Noia.COMENTARI:El Moritz Vendrell es va retrobar amb la victòria a casa després de sis partits consecutius sense guanyar-hi, i ho va fer golejant el Noia Freixenet. Els locals van fer un bon inici de partit i en un quart d'hora de joc ja dominaven per 3-0. Els de Sant Sadurní ho van intentar, però no van poder entrar en el partit i en la segona meitat es van trobar amb un 6-0 en contra. El Noia va protestar molt l'actuació arbitral, i li van mostrar quatre targetes blaves i li va xiular tres penals i quatre faltes directes en contra, només una per faltes d'equip. En els darrers minuts, el Vendrell va donar oportunitats als joves, també al porter, i els de Sant Sadurní van maquillar una mica el resultat.