OK Lliga

hoquei patins

ok lliga

El títol, en safata de plata

Hoquei sobre patins. El triomf del Barça ahir contra l'Alcoi, sumat als errors en cadena del Reus i el Vic, deixa el campionat enllestit

BARÇA 6 ALCOI 2

BARÇA LASSA:Egurrola, Pascual, Álvarez, Pau Bargalló i Panadero –equip inicial–; Gual, Ordóñez, Edu Lamas, Barroso i Sergi Fernández.ENRILE PAS ALCOI:Marc Grau, Formatjé, Cañellas, Baieli i Fran Roca –equip inicial–; Lourenço, Gelmà, Castanheira i Domènech.GOLS:1-0 (1') Pascual. 2-0 (2') Pascual. 3-0 (12') Edu Lamas. 3-1 (26') Gelmà, de penal. 4-1 (34') Álvarez. 5-1 (41') Ordóñez. 6-1 (48') Ordóñez. 6-2 (50') Cañellas.ÀRBITRES:A. Gorina i M. Soler.FALTES:8 del Barça i 12 de l'Alcoi.

El títol de l'OK Lliga es va apropar una mica més al Barça Lassa després de la 24a jornada, ja que els blaugrana va complir i van guanyar el seu partit contra l'Alcoi, però els seus rivals van fallar. El Reus Deportiu La Fira i el Vic van perdre els seus partits de dissabte, i ara el Barça té un avantatge d'onze punts respecte als roig-i-negres i de dotze respecte als osonencs quan en queden divuit per disputar-se.

El Barça va prendre bona nota del que els havia passat als seus perseguidors el dia anterior i va sortir a totes en el seu partit contra els alcoians. Només havien passat 38 segons de joc i Matías Pascual ja havia inaugurat el resultat, i en el minut 2 ell mateix va situar el 2-0 en el marcador. La feina del dia estava encarrilada i la possible sorpresa inicial, evitada. El Barça va buscar sentenciar el partit aviat i Edu Lamas va marcar el tercer gol en el minut 12. Abans d'arribar al descans, els homes de Ricard Muñoz van disposar de bones ocasions, però amb el 3-0 va finalitzar la primera meitat.

En l'inici de la segona part l'Alcoi va disposar d'algunes ocasions i va reduir la diferència amb un gol de David Gelmà en transformar un penal. El porter blaugrana Aitor Egurrola va fer un seguit de bones aturades i va evitar que uns visitants en creixement entressin dins del partit. Pablo Álvarez va tornar les coses al seu lloc amb un nou gol, i en els darrers deu minuts va ser el torn de Lucas Ordóñez, que va fer una nova demostració de les seves habilitats davant la porteria i amb dos gols va situar el 6-1 en el marcador. Pere Cañellas va tancar el partit per a l'Alcoi en el darrer minut fent el 6-2.