OK Lliga

Hoquei sobre patins

OK Lliga

Deu equips encara lluiten per no baixar

Hoquei sobre patins. L'Ok Lliga enceta la recta final de sis partits amb el Barça gairebé campió però amb la resta per decidir

L'Ok Lliga afronta a partir d'avui la recta final de sis últimes jornades amb el màxim al·licient de la lluita per evitar el descens. Els errors del Reus, el Vic i el Liceo a casa en l'última jornada davant d'equips que lluiten precisament per evitar les tres últimes places van dinamitar la lluita pel títol. El Barça, el vigent campió, té onze punts de marge sobre el Reus i dotze respecte del Vic, i en queden només divuit en joc. L'interès en aquest sentit no és altre que saber en quin moment les matemàtiques permetran cantar victòria definitivament als blaugrana, que demà juguen a Lloret. L'altra lluita de la part alta és entre el Liceo i el Voltregà –5 punts menys–, que es discuteixen la quarta plaça de lliga europea. Els de Sant Hipòlit volen saquejar avui Alcobendas i deixar el cuer sentenciat.

En canvi, deu dels setze equips estan immersos en la lluita per no baixar. Fins i tot el Lloret, que té sis punts de marge i és setè i que ara mateix tindria assegurada plaça europea per jugar la CERS el curs vinent, no pot abaixar la guàrdia. El Reus visita el Girona, un dels implicats, disposat a esmenar l'error a casa davant del Vilafranca. Els del Penedès reben el Vic, que també va fallar abans de l'aturada de Setmana Santa. El partit Alcoi-Liceo s'ha ajornat fins al 13 de maig per la Festa de Moros i Cristians.

El Manlleu, que va celebrar un gran triomf a Riazor contra el Liceo, rep el Moritz Vendrell, conjunt que té pràcticament assegurada la CERS i al qual no li tocarà patir pel descens. El Noia, per la seva banda, rep el Lleida en un duel entre dos equips que podrien començar a aclarir definitivament el futur i que estan ben posicionats per aspirar a jugar a Europa el curs vinent però que tampoc poden adormir-se. L'Igualada, que vol fer un pas endavant, rep el Caldes, que és antepenúltim i té un marge cada cop més limitat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)