OK Lliga

Contra els dos primers de la taula

Ok Lliga. El Citylift Girona rep el Reus, el segon, i necessita puntuar per mantenir el curt avantatge que té respecte de les places de descens. El Lloret Vila Esportiva juga demà a casa contra un Barça que té el títol a tocar

El Citylift Girona i el Lloret Vila Esportiva reben en aquesta jornada els dos primers classificats de l'Ok Lliga. Els dos conjunts de les comarques gironines continuen amb la seva lluita per mantenir la categoria i necessiten seguir puntuant per aconseguir-ho. No els serà fàcil, ja que els gironins reben el Reus Deportiu, el segon, i els lloretencs, el Barça, el líder, en un partit que es juga demà i es podrà veure per El Punt Avui TV.

El Girona només té dos punts de marge sobre les places de descens i necessita tornar a puntuar després de la derrota a la pista del Caldes, l'equip que marca la zona de descens, en la darrera jornada. A davant tindrà un conjunt potent com és el Reus, que arriba ferit i amb ganes de refer-se. Els roig-i-negres pràcticament es van acomiadar de la lluita pel títol en l'última jornada, en què van perdre a casa contra el Vilafranca, un altre conjunt que lluita per no baixar. El Girona va guanyar el darrer partit davant la seva afició, precisament contra els vilafranquins, mentre que els reusencs han puntuat en deu dels onze desplaçaments que han fet i només van perdre a Sant Sadurní d'Anoia.

El Lloret va guanyar a la pista del Vic, el tercer, en l'última jornada, però a casa li costa sumar punts. Fa cinc partits que no coneix la victòria al seu pavelló i ha perdut els dos darrers. L'enfrontament contra el Barça no es presenta propici per tornar a guanyar, ja que els blaugrana han posat la directa cap al títol aprofitant les errades dels seus perseguidors i buscaran una nova victòria que els apropi a l'objectiu de ser campions d'aquí a un parell o tres de jornades.

En la primera volta els dos conjunts de les comarques gironines van ser golejats per aquests rivals. Concretament, el Girona va ser derrotat al Palau d'Esports del Reus per 12-5 i el Lloret ho va ser al Palau Blaugrana per 8-0.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)